Spørgsmål:
Er det virkelig værd at prøve at snyde ved poker i Red Dead Redemption?
Jeff Yates
2010-07-08 17:10:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har prøvet Elegant Suit til snyderi ved poker og opdaget, at det er virkelig svært at konsekvent snyde og ikke blive fanget. At spille uden snyd er med rimelighed rentabelt, så længe du spiller tæt (nogle gange kan du også se mønstre fra de andre spillere), så er snyd virkelig værd at gøre? Får du så meget mere ved at snyde, der gør det umagen værd?

Tre svar:
Teebery
2010-07-15 20:51:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

NPC'erne er ikke så gode til hold'em, så hvis du har noget poker, er snyd ikke rigtig nødvendigt for at bryde NPC'erne. Med det sagt tager det et stykke tid og kan blive rigtig kedeligt at spille længe nok til at fjerne alle fra Blackwater-spillet til outfit.

Den måde, jeg gjorde det på, var at snyde, blive fanget, dræbe anklageren i en duel og kom derefter tilbage til bordet, så snart en enkelt NPC sidder, men inden de to andre kommer tilbage. Nu spiller du heads-up, hvilket er meget hurtigere / lettere, og du fortæller stadig, at du sprængte alle.

MojoFilter
2010-07-08 18:16:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at låse et outfit op senere i spillet, skal du fjerne alle de andre spillere i et spil på Blackwater. Snyd gør det meget lettere at gøre det. Det er heller ikke så svært, som jeg troede det var. Jeg prøvede det et par gange i begyndelsen af ​​spillet og besluttede, at det slet ikke var det værd. Men da jeg arbejdede på at låse det kostume op, besluttede jeg at prøve det endnu en gang og indså, at jeg var ved at tænke det. Det er ikke helt som at bryde en hest, hvor du i det væsentlige smækker stokken fra den ene side til den anden. At holde pilen i midten for snyd kræver faktisk lidt finesse.

Ali
2010-07-20 20:40:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Den bedste måde at tjene penge på i spillet er at snyde et dejligt stort bord på Blackwater. Når du sniger et kort, mens du behandler det ret hårdt, men skift derefter bare kortet op i ærmet. Du bliver ikke fanget.

"du bliver ikke fanget" - berømte sidste ord. :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...