Spørgsmål:
Starcraft II - Sidder du fast i en liga, når du først er placeret?
ccook
2010-07-30 16:50:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er tilbageholdende med at forlade træningsligaen over bekymring for, at jeg vil 'sidde fast' i den liga, jeg placerer. Er dette tilfældet, eller kan du tjene dig fra at sige Bronze til Silver, når du forbedrer dig?

En svar:
TM.
2010-07-30 17:09:57 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nej, du sidder ikke fast. Når du fortsætter med at spille, kan du skifte mellem ligaer afhængigt af hvor godt du klarer dig.

Jeg anbefaler at forlade træningsligaen, så snart du er klar til at begynde at "blive bedre", da det "rigtige" ligaspil er ganske anderledes. For det første er spilhastigheden hurtigere. For det andet har kortene ikke indhegnede indgange for at beskytte dig mod hast. Jeg er ikke sikker på, at det er den bedste hjælp, når det gælder placeringskampe, at bruge meget tid i træningsligaen.

Vil du foreslå at spille sindssyge AI'er? Kan de endda blive slået? (Hvordan?)
For at være ærlig, er den bedste måde at blive bedre på, medmindre du bliver steamrollet hvert eneste spil, bare at spille i en liga.
Fair nok. Tid til at placere :) Thnx
@ccook kan du finde denne tråd nyttig: http://gaming.stackexchange.com/questions/2900/great-ways-to-learn-starcraft-ii
Tak skal du have. Desværre fungerer min tank + marine + medivac strat godt. Placerede mig i en høj liga, nu alt andet end får mig damp rullet ... doh


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...