Spørgsmål:
Kommer førstepersonsskyttere til konsol typisk med siktehjælp?
badp
2010-07-16 21:43:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Dette er et rygte, jeg har hørt et eller andet sted på internettet, og jeg har lidt problemer med at købe: at sigte med konsolcontrollere lyder ikke for let, især når du skal gå efter "trækoptagelser".

Er er det dog faktisk sandt?

Fire svar:
Brandon
2010-07-16 21:59:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Typisk ja. Brug af analoge sticks til at sigte er ikke så præcis som at bruge en mus. Så i flere spil, hvis du får dit mål tæt nok på et mål, vil spillet hjælpe ved at give det et skub i den rigtige retning. Eller hvis du kommer på målet, og målet bevæger sig, kan det justere for dig. (Afhængigt af spillet selvfølgelig).

Nogle spil har selvfølgelig meget målassistent, andre har kun lidt, og nogle giver dig mulighed for at deaktivere det fuldstændigt.

ZoogieZork
2010-07-16 21:59:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Forskellige spil tilbyder forskellige mængder målassistent, som normalt aktiveres ved at holde knappen "sig ned på seværdighederne" nede. Det spænder fra fuld lock-on-and-track til bare en blid "nudge" mod centermasse til ingen overhovedet (eller konfigurerbar).

Efter min erfaring har singleplayerspil tendens til at have mere mål -assistent end multiplayer-spil, men ikke altid. Målassistenten bidrager i høj grad til den unikke fornemmelse af at sigte i forskellige spil.

CaedJar4
2010-07-16 22:14:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nogle spil giver dig endda mulighed for at slå disse funktioner fra; dog har jeg fundet ud af, at de ikke altid slukker dem helt, de bare nedtoner dem. Halo-spilene anvender for eksempel en målassistent, der vil "trække" dit mål mod en fjende, når de glider tæt nok på dit hårkors; Men hvis denne funktion er slået fra, trækker de stadig dine hårkors lidt, men det er ikke så indlysende.

De fleste konsolskyttere, især dem med tunge singleplayer-tilstande, vil også bruge en automatisk centreringsfunktion. Når du bevæger dig fremad, hvis du ikke ser aktivt i andre retninger, vil det automatisk få dine seværdigheder til at glide mod centrum af horisonten. Typisk kan du også slå dette fra, men det varierer fra spil til spil.

Giancarlo Solarino
2010-07-22 21:01:21 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at de fleste af disse spil i singleplayer-tilstand også giver dig lidt ekstra tid til fjenderne skyder på dig, fordi du altid er lidt langsom til at sigte, ellers ville det være umuligt at slå nogen af ​​dem.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...