Spørgsmål:
Hvordan kan jeg stoppe mine dværge fra at kaste raserianfald?
antony.trupe
2010-07-29 00:34:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har en håndfuld dværge, der ikke holder op med at kaste raserianfald, bryde ting, blive sindssyge og sprede deres utilfredshed. Jeg dræbte de første par i et forsøg på at sætte en stopper for deres vanvid, men jeg tænker, at det eskalerede problemet. Hvad kan jeg gøre for at få dem tilbage til at være bidragydere til dværgenes samfund?

Dreng, hvis det ikke lyder som en moderne regering ... skal jeg muligvis undersøge dette spil trods alt lol
Tid til at få et fængsel i gang.
@tzenes der vil gøre en forskel?
hvis du har politi ... lad mig faktisk skrive et seriøst svar til dig.
du kunne altid købe ponyer til dem. Sådan stopper jeg min datter fra at kaste raserianfald.
Tre svar:
RCIX
2010-07-29 02:13:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lav en kæmpe indgraveret spisesal. Det er den endelige løsning på alle lykkeproblemer. Helt seriøst. Jeg hørte om en fyr, der havde dværge, der sultede ihjel, men var ekstatiske, fordi deres spisestue var så fantastisk.

Få en graverende glatte gulve, indtil han bliver legendarisk, graver derefter spisesalen.Sæt et vandfald i din luksuriøse mødesal, så alle ser det.Tøm vandet gennem nogle riste, og pump det derefter op igen med en dværgenvandreaktor.Andre ting, der gør dværge glade, er møbler af høj værdi, mesterkvalitet eller artefakter, de tilfældigvis har lavet.Eksempler er guldstatuer, brønde lavet af mesterværkomponenter, senge, borde og stole, tilberedte fade af høj kvalitet, døre, tøj eller rustning, våben, minecart, der ikke er på kollisionskurs osv. Du får ideen.
tzenes
2010-07-29 02:37:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Det korte svar er, at du har brug for et retssystem.

Et fængsel er et rum, der anvendes af retssystemet i dit dværgefællesskab, også kendt som et fængsel. De er udpeget fra en konstrueret tilbageholdenhed ved at spørge tilbageholdenheden, betegne det som et rum og derefter indstille det til at blive brugt til retfærdighed.

Kilde: http: // df .magmawiki.com / index.php / Fængsel # ixzz0v0zfmSU0

Fængslet er kun en del af ligningen, du har også brug for en sheriff eller fæstningsvagt for faktisk at udføre politiet.

Hvis du politiserer dine dværge, bliver de låst inde, når de gør dårlige ting. Dette er et alternativ til at dræbe dem, da det kan føre til dårlige tanker blandt andre dværge. Det er vigtigt at bemærke, at hvis dit fængsel ikke er pænt nok, kan det også føre til dårlige tanker og gøre tingene værre i stedet for bedre.

De har brug for en seng, mad og alkohol for at blive i live. Jo bedre kvalitet, jo bedre for dværgen. Et bord og en stol går også langt. Endelig påvirker tilbageholdenhedens kvalitet også stemningen hos den pågældende dværg.

Det er vigtigt, at du altid har plads i dit fængsel til nye dværge. Hvis du ikke gør det, vil ulovlige aktiviteter blive straffet af hammeren, som kan føre til dårlige tanker og død.

Fik at elske, hvordan disse dværge bliver begejstrede for deres skinnende stålkæder af høj kvalitet.
@CRoss eller hvordan aske er et brandsikkert materiale. Det er problemet med at designe din verden ovenfra og ned i stedet for nedenfra og op.
Skaber dog et godt spil.
@CRoss kan ikke argumentere med det.
En stor ulempe ved at have en hammer eller et fængsel er, at adelige jævnligt vil beordre ham til at fængsel og / eller myrde dine bedste håndværkere, fordi de ikke lavede det krystalglas beskyttede ild-læderarmbånd, de virkelig ønskede. Kontakt [din venlige lokale byggesikkerhedsinspektør] (http://df.magmawiki.com/index.php/DF2010:Ulykkelig_ulykke) for råd om, hvordan man bedst håndterer adelige.
badp
2010-07-29 00:39:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du skal være forsigtig med drabene, fordi de kan føre til fejder, flere raserianfald og masser af sjov ™.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...