Spørgsmål:
Hvordan styres diskudnyttelse på en PS3?
Ice
2010-07-19 02:46:03 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg fik en Disk-Full-fejl ved download af en forhåndsvisning. Hvordan kan jeg finde ud af, hvor mange ledige kapaciteter der er på disken, og hvordan kan jeg frigøre den?

Er der mulighed for at slette nogle gamle opdateringsfiler eller noget lignende, eller er der en slags diskmanager tilgængelig ?

En svar:
Austin Mills
2010-07-20 07:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du kan se din ledige kapacitet ved at gå til Systemindstillinger -> Systemoplysninger. Det er tæt på bunden, så du bliver nødt til at rulle ned for at se det.

Den nemmeste måde at rydde op på plads på din PS3 er at fjerne nogle af spildatafilerne (disse er ikke savegames, det er filer, der cachelagres på harddisken for at få spillet til at køre problemfrit) . Disse kan slettes fra Game Data Utility-mappen. Hvis du senere beslutter, at du vil spille det spil igen, er det ikke et problem - spillet geninstalleres automatisk.

Det lyder godt, men er der noget andet?
Du kan også fjerne savegames for at frigøre diskplads eller slette spil, du har downloadet. Disse er dog alle manuelle - så vidt jeg ved, er der ikke et hjælpeprogram eller noget, der automatisk tager sig af det for dig.
Når du har valgt noget indhold i hovedmenuen, skal du trykke på Trekant og derefter vælge "Information".Et af de viste felter skal indeholde størrelsen på elementet - dette hjælper dig med at vælge, hvad du vil slette.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...