Spørgsmål:
PS3 / Dragon Age: Kan jeg helbrede medlemmer uden for mit parti?
Bartek
2010-07-25 01:55:33 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er i øjeblikket i Redcliffe-landsbykampen, og selvom den første del var rigtig let, kæmper jeg i ned ad bakkeområdet.

Jeg har brugt min troldmand til at helbrede og skabe stuns, men alle dør langsomt af uden for mit parti.

Er der nogen måde for mig at helbrede medlemmer uden for mit parti? Jeg kiggede rundt og tilsyneladende i pc-versionen kan du TAB til andre medlemmer, men PS3-controlleren har tydeligvis ingen fane.

Tak!

For ordens skyld afsluttede jeg netop niveauet .. stadig nysgerrig, om helbredelse af eksterne medlemmer er mulig.
Det særlige område i den særlige kamp fik mig til at falde fra "Normal" til "Casual" vanskeligheder. Jeg havde ikke haft en eneste død i mit parti indtil det tidspunkt, men jeg havde derefter 3 partyservietter på det tidspunkt. Så jeg tror, ​​at BioWare fejlagtigt vurderede vanskelighederne der noget! Casual var sandsynligvis lidt for let, men jeg spillede mere for historien + figurerne end kampen.
To svar:
dls
2010-07-25 18:34:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Svaret på dette er desværre: nej, ikke på PS3. Du kan helbrede "neutrale" i pc-versionen, men ikke konsolversionen. Selv store trylleformularer som Group Heal påvirker ikke neutrale.

Afhængigt af din festmakeup kan du overveje at bruge nogle af "kampkontrol" færdighederne såsom Trusler og Frigør for at holde neutrale i live. Hvis din kriger er den mest truende karakter i kampen, vil han / hun trække opmærksomheden væk fra alle andre, inklusive de neutrale. Forudsat at du kan holde krigeren i live under denne slags ild, vil du sandsynligvis bemærke, at de neutrale varer varer længere.

Tak, det er dejligt at vide. Jeg har opbygget min kriger til grundlæggende at være en tank i den forstand, så det fungerer godt, når jeg får flere niveauer.
The Last Doctor
2010-07-25 04:02:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg tror, ​​at partimedlemmerne fra partiet altid er helet. Når du vælger at skifte dem, tror jeg, de ankommer med maks. HP. Selvom jeg aldrig har brug for at ændre dem, skal du bare købe mange helbredende grødomslag og indstille taktik "Når HP er <50% brug helbredelsesgenstand (mindre kraftfuld)", skal du ikke have problemer overhovedet;)

Du misforstod mit spørgsmål, jeg taler om i visse kampe, når du har yderligere enheder, som i Redcliffe-kampen. Ikke de medlemmer, jeg kan bytte med


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...