Spørgsmål:
Hvilken slags våben er et "hitscan" våben?
Jeffrey
2010-07-21 01:38:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg har set skydespil henvise til deres våben som "hitscan våben". Hvad betyder dette?

En svar:
ZoogieZork
2010-07-21 01:53:47 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Generelt har "hitscan" -våben ingen kugletid - når du klikker på musen eller trykker på knappen, uanset hvad der er i dit hårkors bliver ramt.

Wikipedia har mere information om historien om udtryk "hitscan": Hitscan

Hitscan er et udtryk, der primært bruges i computerspil. Det er en test for at finde ud af, hvad der kan blive ramt af et våben i spillet (det være sig et nærkampsvåben eller projektilet, der udsendes af et skydevåben). Hitscan-våben bruges ofte dagligdags til at henvise til et projektilvåben, der bruger umodificeret hitscan-information til at diktere, om det har ramt sit mål eller ej - udrulning af våben kalder hitscan-funktionen, og hvis et objekt detekteres i projektilens sti, hit er registreret. Effekten er, at disse projektiler bevæger sig med uendelig hastighed (en luksus af computers ikke-analoge simulering af tid) og har en lineær bane - en praktisk, men meget rå simulation af en kugles hastighed og nøjagtighed. Programmører behøver ikke bruge hitscan-data på netop denne måde, når de programmerer våben.

Selvom hitscan-våben opfører sig som beskrevet ovenfor, kan de få et mere 'naturligt' udseende; For eksempel kalder angrebsgeværet i Half-Life 2 en hitscan-funktion midt i en 'flammende pistol'-animation, hvilket skaber en lille forsinkelse mellem våbenudrulning og rammingen af ​​målet for bedre at tilnærme den virkelige ballistik. / p>

Den største fordel er ikke at skulle simulere kuglen rent faktisk, så færre beregninger og meget lettere netværk.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...