Spørgsmål:
Hvor mange arbejdere har jeg brug for til mine byer?
DJClayworth
2010-07-28 22:15:23 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hvor mange medarbejdere har jeg brug for for et givet antal byer i de tidlige stadier af Civ 4, sig når jeg har omkring 5 byer, og den største er omkring størrelse 5?

En svar:
WillfulWizard
2010-07-28 22:41:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Overvej spørgsmålet anderledes: Arbejder alle mine borgere med fuldt forbedrede firkanter?

En hurtig tommelfingerregel fra min erfaring er at have et arbejde pr. by, altid arbejde for den by (medmindre noget som der opstår et presserende behov for en ressource). Hold øje med byen og overvej: holder arbejderen op med byens vækst? Hvis han ikke er det, skal du bygge en anden i den by, og det vil hjælpe med at bremse væksten og få dig en arbejdstager.

Du vil også før eller senere have 2 eller 3 arbejdere, der forbinder byer med veje, bygger forter, osv ... ting, der ikke er knyttet til en by. Du kan ofte få disse, når byer holder op med at vokse, fordi byens arbejdstager faktisk kan færdiggøre pladser nok! Så kan han gå videre til andet arbejde. Hvis ikke, kan du altid bare bygge en medarbejder til det specifikt.

Alt dette er, hvis du vil have de BEDSTE byer. Det er det ultimative mål at holde hver enkelt borger i fuldt forbedret firkant, men hvis du bruger dine ressourcer på det, laver du ikke noget andet. Der er mange måder at spille Civ4 på, og det er kun en af ​​dem at have de bedste byer. Prioriter i overensstemmelse hermed.

Mit skøn ud fra de oplysninger, du gav: 7 eller 8 arbejdere er det mest, du har brug for. 1 pr. By og 2-3 på nationale vejdetaljer / hjælp til en hurtigt voksende by. Du har sandsynligvis ikke brug for den 8., hvis en af ​​dine andre byer er stoppet med at vokse, og arbejderen er færdig.

Endelig, husk at en af ​​de bedste måder at bygge arbejdere på er at tage dem fra dine fjender! / p>

+1 for detaljeret forklaring af de variabler, der skal overvejes. Jeg har også fundet ud af, at ca. 1 arbejdstager pr. By er det søde sted.
Jeg har forsøgt at beholde 1 arbejdstager pr. By, men jeg har fundet ud af, at byerne vokser langsommere, efterhånden som væksten i byen vokser, end arbejdstagerne kan oprette forbedringer, især når begrænsninger på grund af lykke og helbred sparker ind. Det betyder, at arbejdere er opbygge unødvendige forbedringer.
@DJClayworth Du kan simpelthen spille anderledes end jeg gør, og så har du brug for mindre. Jeg kan godt lide, at mine byer skal udvides så hurtigt som muligt, så jeg 1) bygger byer, hvor de har masser af madressourcer, 2) fokuserer på at forbedre madressourcerne først næsten udelukkende, 3) ofte bygger kornkammer, 4) holder mine byer glade og sunde. Nogle byer er stadig færdige med at vokse eller vokser kun langsomt. Bare tæl dem som behov for en halv arbejdstager hver, og send ham ud for at bygge veje. Kort sagt, hvis du bygger unødvendige forbedringer, så ved du, at du har bygget for mange arbejdere. Byg mindre næste gang.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...