Spørgsmål:
Hvad er forskellene for snigskyttere mellem Battlefield Bad Company 2 og Call of Duty MW2?
squillman
2010-07-08 04:36:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg foretrækker at snippe snarere end at slå kamp i nært hold, og en af ​​mine venner foreslog, at jeg måske kunne lide Bad Company 2. Jeg har spillet MW2 i et par måneder nu, og snigskytter synes at være i en ulempe. Er der nogen, der har erfaring med begge dele? Hvad er forskellene set ud fra et skarp perspektiv?

Ikke rigtig et fuldstændigt svar her, så bare at efterlade en kommentar - men det at være snigskytte er bestemt ikke en ulempe i MW2, når du først er blevet godt praktiseret. Efter et stykke tid skal du være i stand til at skubbe fjender inden for et sekund efter at have set dem vises på skærmen (normalt før de har tid til endda at hæve deres jern seværdigheder og sigte mod dig). Det hjælper med at bruge noget som akimbo maskine pistoler til din sekundære også, ligesom Sleight of Hand / Cold Blooded / Whatever
@c.mcatackney Ja, jeg har fået det bedre, men er kun gennemsnitligt 6-8 drab pr. Runde i holdmatch. Bliver bare hurtigere antager jeg!
En svar:
hobodave
2010-07-08 04:47:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Begge spil implementerer en kombination af eller har variationer for hver af de følgende funktioner:

  • Scope sving
  • Gravity induced bullet drop
  • Bullet rejsetid
  • Kropsholdning
  • Beklædning (Ghillies)
  • Værktøjer

Slagmark: BC2


Omfangsvagt

Ingen. BC2 implementerer ikke et "vejrtræknings" -aspekt til sniping. Således er dine trådkors stille, medmindre du flytter dem.

Tyngdekraftinduceret kugledråbe

Ja. Når rækkevidde til mål øges, øges den faktiske indflydelsespunkt for din runde i forhold til centerpunktet på dit hårkors.

Med meget lang rækkevidde, der bevæger sig sideværts, skal du placere deres torso i den nedre - venstre / højre kvadrant af omfanget og ilden for at få et hit.

Jeg føler, at det gør stationært målskæring latterligt let sammenlignet med MW2, men gør det sværere at ramme mål i bevægelse.

Bullet rejsetid

Ja. Du skal føre mål, der er i bevægelse.

Kropsholdning

Du kan ikke være fuldstændig udsat i BC2. Du kan kun knæle ned.

Beklædning

Snipere bærer ghillie-dragter. Deres anvendelighed kan begrænses, da de ikke kan være fuldstændig tilbøjelige. Det er dog stadig nyttigt i store buske og træer.

Værktøjer

Der er ingen termiske rækkevidde, hjerterytmesensorer, AC-130'er eller andre anti-sniper elementer i dette spil.

Call of Duty: MW2


Scope Sway

Ja. MW2 implementerer et "vejrtrækning" -aspekt til sniping. Når hårkorset er fuldstændig stationært, vil det således boble tilfældigt. Du kan også "holde vejret" i en kort periode, hvilket reducerer bevægelsen, men ikke fuldstændigt.

Tyngdekraftinduceret tyngdekraft

Ingen. Uanset hvad der er under centrum af dit hårkors, når du trækker aftrækkeren, er det, der bliver ramt.

Bullet rejsetid

Ja. Du skal føre mål, der er i bevægelse.

Kropsholdning

Du kan være fuldstændig udsat i MW2. Dette mindsker omfanget af svingningen og gør dig sværere at se.

Beklædning

Snigskytter kan bære ghillie-dragter. Dragten skal låses op. Forskellige camouflagefarveringsmuligheder kan også låses op.

Værktøjer

Som snigskytte kan du låse op for en termisk rækkevidde, der gør snipning super let-mode. Du er dog også frygtelig sårbar over for ting som AC-130, Harriers osv., Medmindre du bruger koldblodet.


Jeg tror, ​​du faktisk kom til kernen i spørgsmålet bedre, end jeg gjorde. Redigerede det for at fjerne subjektiviteten. Dette er den type svar, jeg leder efter.
Begge spil efterligner kuglehastighed, så det er ikke et spørgsmål om blot at sætte hårkors på et mål i MW2, du skal stadig føre det (medmindre det er stille). Jeg foretrækker også BC2, men jeg ville ønske, at der var bedst fra begge ord + korrekt afstandsmåler, så du faktisk kan beregne kuglebane og bruge korrekte rækkevidde.
@serg555: Jeg mente ikke at antyde, at blot at sætte hårkorset på målet ville ramme det. Jeg mente at formidle, at kuglen vil rejse direkte til punktet under hårkorset. Så ja, hvis et mål ikke længere er under det punkt, når kuglen kommer derhen, vil den gå glip af. Jeg opdaterede mit svar.
Kortstørrelse er også et problem. Kortene i MW2 er generelt meget mindre end BFBC2-kortene.
Jeg er ret sikker på, at der ikke er nogen flymekanik involveret i MW2. Hvert skud er et direkte hit til stedet markeret med hårkorset, medmindre du eller dit mål forsinker.
@Bora: det er korrekt. IW-motoren bruger det, der kaldes 'hitscans' til kugler, der bevæger sig i uendelig hastighed og perfekt på trådkorset. Det eneste bly eller fald, du er nødt til at indregne, er ethvert forsinkelse mellem dig, der tænker på at skyde, og når du rent faktisk gør det. BC2 bruger den mere 'realistiske' kugleballistik som anført ovenfor.


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...