Spørgsmål:
I Batman: Arkham Asylum, hvem er fangen i det rum, hvor vagten Sharpe er bur?
Alastair Pitts
2010-07-11 13:31:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

I Batman: Arkham Asylum i Cell Block-rummet, når du redder fogt Sharpe (og modtager sikkerhedshacker), er der en fange, der er bur i en rød lige jakke.

Han kan ikke scannes, siger ikke noget (men giver en underlig åndedrætslyd) og synes at være mere detaljeret end andre bøller.

Hvem er denne fange og gør repræsenterer han noget?

Muligvis en spoiler-y-titel?
Jeg vidste ikke, hvordan jeg ellers skulle beskrive det. Du er velkommen til at sætte et spoilerkort på det.
Denne fange er den uhyggeligste ting i hele spillet med de lyde, han laver. Giver mig kulderystelser.
Holy Cow, jeg sluttede det spil to gange og stødte aldrig på denne fange. :(
En svar:
Gnoupi
2010-07-11 14:01:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Han er vinderen af konkurrencen "Et liv i Arkham" (eller "Dit ansigt i Arkham", ikke sikker) fra Gamestop, hvor førstepræmien var at have dit ansigt i spillet :

Forudbestil en kopi af Batman: Arkham Asylum i enhver GameStop-butik mellem 8. september og 15. oktober, og du kan vinde en chance for at blive udødeliggjort inde i det berygtede Arkham Asylum. En heldig vinder får sit ansigt og sin lighed oprettet som en karakter i spillet, låst inde i Arkham Asylum resten af ​​deres dage.

Så han er ikke en kendt skurk, kun en spiller integreret i spillet. Dette forklarer også, hvorfor han virker mere detaljeret, han er lavet af faktiske fotos (i det mindste af ansigtet).

Jeg kan ikke finde korrekte kilder til dette, kun et par indlæg på nogle fora, fordi den originale GameStop-side ikke længere er gyldig.

Fantastisk! Jeg troede, det kunne være noget lignende. Virkelig cool :)
Heh, det er en meget foruroligende måde at huske på. Dejligt strejf til spillet! :)


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...