Spørgsmål:
Hvordan udføres perfekt tidsbestemte angreb i Arkham Asylum?
Oak
2010-07-21 16:33:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En af de tilgængelige opgraderinger i Batman: Arkham Asylum er "Critical Combo Strikes":

Critical Combo Strikes Fordobler kraften i combo-hits og perfekt timet angreb tæller som 2 combo-hits.

Efter at have låst det op, får jeg lejlighedsvis en "kritisk!" besked, men jeg er ikke rigtig sikker på, hvad der udløser dem. Hvad er et perfekt tidsangreb, og hvordan kan jeg udføre et?

Tre svar:
aranasaurus
2010-07-22 03:06:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

For at få det kritiske, skal du bruge knappen til at trykke på knappen til dit næste angreb ligesom det aktuelle angreb lander. Der er et lille vindue omkring tiden, så det kan være lidt efter eller før, men ikke meget.

Brug lidt tid i det første udfordringsrum ... Når du gør det rigtigt, har det en meget flydende fornemmelse af det. Når du har fået rytmen nede, er det næsten svært ikke at få kritikken.

buti-oxa
2010-07-21 19:29:46 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du gør ikke noget særligt for at ramme et kritisk, et kritisk hit er bare et hit. Der er en betingelse, der gør et hit kritisk - du bør IKKE prøve andre handlinger mellem dette hit og det forrige hit. Så hvis det lykkedes dig at kæde 20 kritiske (hvilket ikke er så svært, når du først har fået fat på det), trykkede du på hit-knappen 20 gange i løbet af denne tid og intet andet.

Den sædvanlige måde at miste en kritisk er at prøve at udføre næste hit, før animationen til den foregående er færdig. Tip: prøv at sigte på den fyr, der er længst væk fra dig, og flydende fra den ene del af rummet til en anden og tilbage. Dette rummer dine angreb og gør det lettere at få fornemmelsen.

Men jeg er ret sikker på, at jeg har været i stand til at foretage kritiske hits, når jeg angriber retningsvis (pileknap + angrebshandling, jeg spiller på pc'en).
Min ordlyd skal være uklar, men jeg er ikke sikker på, hvilken vej du misforstår. Her er pseudokoden: hvis (it_is_a_hit) og (ingen knap trykkes siden sidste hit), skal du registrere et kritisk hit. Alle regler for normalt hit gælder, men du har ikke tilladelse til at trykke på knapperne (f.eks. Under en hvilken som helst handling). Udfyld gratis for at redigere mit svar for at gøre det forståeligt.
BTW, det føles godt, når du mestrer det!
Måske med "ingen andre tryk på en knap" mener du "intet andet angreb / ​​blokering / speciel handling"? Fordi pile er knapper ...
Ja, jeg ser forvirringen nu. Jeg spillede på Xbox, hvor bevægelse sker med pinden!
CaedJar4
2010-07-21 19:17:39 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fra hvad jeg har kunnet fortælle, handler det om afslappet timing. Du skal tidsindstille dine angreb bare lidt langsommere, end du ville forvente at få de kritiske kombinationsstrejker til at virke. Ideen er at afskrække dig fra knusning. Du skal stadig være temmelig hurtig til at få comboen, men du vil trække den så meget ud, som du kan. Jeg tror, ​​at det bedste forslag ville være at øve lidt i udfordringsrummene for at få en fornemmelse for timingen.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...