Spørgsmål:
Hvad er de forskellige måder at dræbe dine karakterer i Maniac Mansion?
Jeffrey
2010-07-13 23:29:42 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Maniac Mansion var et af mine foretrukne eventyrspil, der voksede op. Jeg fandt ud af, at hvis jeg fyldte poolen, mens nogen stadig var i den, ville karakteren dø med en lille gravsten uden for huset. Er der andre måder at dræbe dine karakterer på i dette spil?

En svar:
John Rudy
2010-07-13 23:47:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Her er der spoilere.

Denne liste er forkortet fra ManiacMansionFan:

 1. Hvis din kopi har kopibeskyttelse, skal du indtaste den forkerte kode på sikkerhedsdøren. (Når alarmen starter, hvis du ikke får den rigtige meget hurtigt, ka-BOOM!)
 2. Sluk for strømmen i kælderen. Endnu en gang, et par minutter senere, og ka-BOOM!
 3. Tøm swimmingpoolen med vandventilen. Endnu en gang, et par minutter senere, og ka-BOOM! (Føler vi et mønster endnu?)
 4. Hvis du har Bernard, og stålsikkerhedsdøren er på plads (uanset om din kopi er kopibeskyttet), skal du lade Bernard læse instruktionerne til døren. Han vil prøve at knække det og ... Åh, OK, du forstår pointen.
 5. Gå ind i det hemmelige laboratorium og vent på, at Dr. Fred aktiverer selvdestruksionsmekanismen.
 6. Gå ind i meteoroværelset uden strålingsdragt, og lad strålingsbølgen ramme dig.
 7. Spræng Eds hamster i mikrobølgeovnen. Tag hamstertarmen op og giv dem tilbage til Ed. Han vil ikke være lykkelig, og det barn vil være død.
 8. Kopier optagelse af optagelse af tentakelparring på kassettebåndet og spil det til det grønne tentakel.
 9. Tape Syd eller Razor spiller klaveret, send det til Mark Eteer, og vis derefter pladekontrakten til det grønne tentakel.
 10. Med Wendy får du en udgivelseskontrakt for meteoren og viser den kontrakt til det grønne tentakel.
 11. Du har allerede anført dette i spørgsmålet, men for fuldstændighedens skyld skal du dræne poolen, få et barn til at klatre i det og derefter genopfylde puljen, mens barnet stadig er der. Buh-bye.
 12. Fyld glasburken med radioaktivt vand fra poolen. Varm det op i mikrobølgeovnen. Åbn mikrobølgeovnen. Nyd dine sidste øjeblikke med dampene.

(Jeg skal bemærke, at mange af disse også kan undgås, når du har udløst dem, ved at fortryde handlingen - tænde for strømmen igen , genopfyldning af poolen osv. - inden fristen er udløbet.)

Wow - præcis hvad jeg ledte efter! Der er meget!
Jeg er ikke 100% sikker på, om alle disse er tilgængelige i alle udgaver. F.eks. Blev NES-versionen censureret andre steder og muligvis havde nogle af disse fjernet. (Jeg har virkelig ingen anelse om det er tilfældet eller ej.)
Du gik glip af en, der ligner 3: Tryk på knappen i bunden af ​​poolen og ... ka-BOOM!


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...