Spørgsmål:
hvad er den bedste retning for en xbox-konsol for bedst varmeafledning
Kxbox
2010-07-27 07:38:38 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg spekulerede på, om der var nogen empirisk dokumentation for, at placeringen af ​​xbox vandret / lodret letter bedre spredning af varme med den anden retning? Hvad er den bedste strategi (bortset fra ikke at bruge den tungt eller bruge ekstern køling) for at sikre, at konsollen ikke overophedes

Har du et termometer? Du kan få dit "empiriske bevis" ret nemt for dig selv ... :) W.r.t. styring af temperatur, faktorerne der skal kontrolleres for er mængden af ​​"eksponeret" overfladeareal, temperaturen i den omgivende luft og den mængde luft, du kan have, der bevæger sig rundt pr. tidsenhed. Du kan helt ignorere enhedsanalysen og bare bruge sund fornuft til at maksimere køleeffekten. For eksempel, hvis du lægger det vandret og bruger små stativer i hvert hjørne til at hæve det ca. 1 eller 2 tommer, kan det give dig alle fordelene ved lodret (overfladeareal) + vandret (reducerede ridser)!
@Erick: Du er nødt til at trolde i både svar og kommentarer?
Fire svar:
Michael Herold
2010-07-27 08:30:35 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ventilationsåbningerne på Xbox 360 er på siderne, når den sidder vandret. Du får den bedste luftstrøm, hvis du har den siddende vandret. Når det er sagt, genereres varmen stort set i bunden af ​​maskinen, når den er vandret. For at få den bedste varmeafledning, vil du gerne have, at den sidder vandret, med den hævet lidt, så bunden kan trække vejret.

En anden bivirkning ved at stå lodret er, at den har større chance for at ridse diske . Du vil afbøde det ved at lade det sidde vandret.

Det er værd at bemærke, at den nye Xbox har en mere vinklet form i bunden for bedre luftgennemstrømning.
+1 til lodret = ridsede diske. Jeg spikrede min kopi af MW2, og det fungerede stadig ikke efter at have fået det skummet et par gange. Det virker dog, når spillet er installeret på harddisken ...
Beska
2010-07-30 17:45:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Et system, som jeg bruger, er at lade det stå vandret, men hævet op på fire små fødder (alt det lille, du kan placere under de fire hjørner, fungerer.)

Ingen sider er stødt op mod en overflade på denne måde, og luft kan afkøle alle sider.

Jack
2010-07-30 03:49:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg kan ikke tilføje kommentarer endnu, så jeg svarer. Jeg tror, ​​at Michael Herold mente at sige, at det er bedst at få det til at sidde vandret, med det bakket op, så bunden kan trække vejret. Jeg anbefaler også denne opsætning. Også hvis du har et tv-stativ med hylder, vil jeg anbefale ikke at lægge det på en hylde, da hyldens lomme også akkumulerer varme. Sæt det oven på tv-stativet eller på et bord / stativ ved siden af ​​tv-stativet, så det er i et åbent område.

ccook
2010-07-30 16:39:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg synes ikke, at orienteringen er så vigtig som hvor meget den kan 'trække vejret'. Sørg for, at varmen kan skyde op og væk, og at der trækkes et koldt træk ind. Læg det ikke i en beholder med bare et kabelhul bagpå. Ideel er en øvre åbning og en nedre åbning, så varmeproduktionen kan skabe en naturlig konvektionsstrøm.

Hvis det betyder noget, side / fladt, bemærkede Microsoft dette overalt


Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...