Spørgsmål:
Efterbehandling udfordringer: prestige først?
Alex Lyman
2010-07-08 02:40:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg prøver i øjeblikket bare at afslutte de udfordringer, der er tilgængelige før prestige, men jeg spekulerer på, om nogen derude har nogen erfaring med at gøre dette efter prestigering, og om det ser ud til at være grådigere at gøre, mens jeg går igennem våbenlåsning igen .

Angiv venligst henvisningen til spillet i navnet på spørgsmålet. Med hensyn til spørgsmålet mister du fremskridtene med alle udfordringer undtagen nogle Prestige-udfordringer. Men dette betyder ikke noget, hvis du er præ-prestige.
Hvorfor henvise til spillet i spørgsmålet? Det er, hvad tags er til!
Fem svar:
Brandon
2010-07-08 03:42:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Du opnår ikke en reel fordel efter prestige, der vil gøre udfordringer lettere, så jeg tror ikke, det ville have noget at gøre, når du vælger at gøre dem (bortset fra at miste fremskridt, men hvis du ikke er nået så langt, det skal ikke have noget at gøre).

Personligt gør jeg udfordringerne efter prestigering (hvis jeg overhovedet vælger det), fordi det er kedeligt at låse de samme våben op igen og udfordringerne holder det sjovt.

happy_soil
2010-07-08 03:45:14 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg er på 8. prestige i øjeblikket, og her er nogle tanker:

Det er svært at miste alle dine våben og frynsegoder (at miste Ninja Pro er smertefuldt)! IMO det er altid svært at få alle dine ting tilbage og afslutte udfordringer, når du er kommet ind i prestige, for du vil altid tænke over dig selv: "Hej, jeg har gjort det før! Hvorfor sagde det bare ... Åh! Det er fordi jeg er gået i prestige ... "

Når det er sagt, er der visse udfordringer, der er lette at få (de har tendens til at være dem, der er tilgængelige fra get-go ) og nogle der er det helt modsatte (såsom at kaste en kasse til en fjende)! Men når du gør prestige, har du i det mindste en ide om, hvordan du gør disse udfordringer.

Stephen
2010-07-08 03:50:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jeg ville gøre udfordringerne efter prestigering en gang, da det låser endnu flere udfordringer op for at gennemføre

squillman
2010-07-08 04:01:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Nå, én ting er, at efter at have gennemført 70 niveauer, har du oplevelsen til at gøre det meget lettere at gennemgå igen. Du behøver ikke genlære kortene, du kender strategier / campingpladsplaceringer osv.

Et godt ved prestige er den ekstra klasse, du får. Selvom det ikke er så nyttigt med det samme, er det rart, når du genlåser One Man Army.

På bagsiden (efter min egen personlige mening) er jeg tilbageholdende med at prestige, da jeg foretrækker snigskytteriflerne. Du får bare ikke drabene, mens du klipper, som du gør i tæt kamp. Det tager længere tid at komme videre. Det kan dog være, at jeg bare suger :)

Før jeg ramte 70, plejede jeg at snigskytte - men siden jeg virkelig begyndte at gå efter udfordringerne, har jeg gennemgået de andre våben ganske hurtigt.
DarkShiva
2010-07-10 00:57:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Som squillman nævnte, modtager du en ekstra klasse med hvert ulige niveau. Der er også ekstra udfordringer til rådighed for hver type våben og dræbe striber, når du først præmierer for første gang.

Jeg er i øjeblikket femte prestige, og jeg gennemførte normalt en type masterudfordring pr. Våbentype (SMG , Angrebsriffel, snigskytteriffel og LMG). Så på et tidspunkt havde jeg en klasse dedikeret til en SMG, Assault rifle og LMG. Jeg har gennemført alle SMG-masterudfordringerne. Jeg har kun brug for at gennemføre M240-masterudfordringen til LMG'erne. F2000 og AK47 masterudfordring til angrebsgeværudfordringer. WA2000 og M21 EBR til snigskytteriffeludfordringer.Denne spørgsmål og svar blev automatisk oversat fra det engelske sprog.Det originale indhold er tilgængeligt på stackexchange, som vi takker for den cc by-sa 2.0-licens, den distribueres under.
Loading...